Velkommen til Ringsaker Dyreklinikk AS

Kvalitet og omsorg i behandling av dyr og eier er vårt motto!


Vi vil så langt råd er holde åpent som vanlig for kundene våre! Unntaket foreløpig er at vi onsdagerfrem til påske stenger 16.00 pga mannskapsmangel.

I trivelige lokaler sentralt i Moelv finner du Ringsaker Dyreklinikk AS. Vi er 9 medarbeidere med interesse og kompetanse på

smådyr, spesielt hunder og katter. Se under "Tjenester" for mer info.

Trykk innom "Produkter" for å se på vårt utvalg av fôr og pleiemidler, samt rekvisita til dyrene. Kom gjerne innom vår butikk og ta en prat med en av våre mange dyktige ansatte som kan hjelpe deg å finne det som passer for akkurat ditt kjæledyr!


Fra 1.1.2019 har vi dessverre ikke lenger mulighet til å ta imot kontanter ved vår klinikk.Dette skyldes endringer i Lov om krav til kassasystem (kassasystemlova).Vi har som tidligere kortterminal, og har også mulighet for vipps.